dijous, 20 d’octubre del 2011

ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER

US POS AQUESTA ADREÇA ELECTRÒNICA QUE HEM VISITAT A CLASSE PER TAL QUE HI POGUEU ENTRAR FÀCILMENT.

20 comentaris:

  1. Jo vui fer el càncer de colon perquè en Miquel Àngel ens ha explicat un poc el que era, ja que la seva tia en va tenir i m'ha fet molta pena,no com altres que se'n reien.

    ResponElimina
  2. A jo m'agradaria fer el càncer de mama perque em pareix un tema interessant del que tenc bastants de dubtes i perque és un dels més coneguts.

    ResponElimina
  3. A ja m'agradaria fer càncer de mama perquè un familiar meu a tingut càncer de mama i m'agradaria saber com sa curat,com el pot agafar.etc

    ResponElimina
  4. Ajo m'agradaria fer el cáncer de pulmons perquè no se quines consecuencies te,com es pot tenir i sin es pot llevar.

    ResponElimina
  5. A jo m'agradaria fer el TUMOR DEL SISTEMA NERVIOS CENTRAL perquè va ambel sistema que he triat i tambè perquè la meva avia el va patir

    ResponElimina
  6. A jo m´ agradaria fer el CÀNCER DE PULMON perque jo tinc asma i hem pareix molt interesant perque ajo hem podria pasar

    ResponElimina
  7. Jo he fet el CÀNCER DELS PULMONS, perquè es un càncer conegut i més senzill.

    ResponElimina
  8. A jo m'agradaria fer el càncer de pulmó perquè jo vull fer el sistema respiratori i esta relacionat.

    ResponElimina
  9. A jo m´agradaria fer el càncer de mama perquè hi ha molta gent que en te i es uns dels mès coneguts.

    ResponElimina
  10. A jo m´agradaria fer el cancer de pell perque e´s el melt conegut i el te molta gent

    ResponElimina
  11. A jo m´agradaria fer el càncer d´ hossos, perquè m´agradaria fer el sistema locomotor i està relacionat, a més no és un càncer molt comú i em pareix interesant.

    ResponElimina
  12. A jo m'agradaria fer el CÀNCER D'ÒSSOS, perquè està relacionat amb el sistema locomotor, i em pareix molt interesant.

    ResponElimina
  13. A jo m'agradaria fer el Càncer d'òssos,perquè esta relacionat amb el sistema locomotor i es el que vui estudiar-lo en projectes i vui saber mes del Càncer d'òssos.

    ResponElimina
  14. A jo m' agradaria fer el càncer d' ossos perquè no tenc especial interés en cap tipus de càncer i com que he triat l'aparell locomotor és el que més relacionat hi està.

    ResponElimina
  15. A jo m'agradaria fer el càncer d'osso perquè no tenc interés per cap tipus de càncer i com què he triat l'aparell locomotor és el que més s'hi relaciona

    ResponElimina
  16. A mi m'agradaria fer el càncer de pulmons perquè estan a l'aparell que he triat i m'agradaria sebre lo que els hi passa als nostres pulmons amb aquest càncer

    ResponElimina
  17. A jo em agradaria fer els sarcomas
    perque la meva mare en va tenir un tipu.

    ResponElimina
  18. Veig que molts de voltros heu entrat i heu fet el vostre comentari. En principi tots heu justificat la vostra elecció i em pareix molt bé. De totes maneres pensau que és un treball llarg i que us hi heu d'esforçar. Tal vegada us convendria esperar uns dies fins que tenguem clar quin sistema feis cadascun de voltros, no sigui cosa que finalment hi hagi algun canvi per tal de fer quadrar els grups i les temàtiques. Els que falten convendria que entràssiu i féssiu el vostre comentari.

    ResponElimina
  19. En Mateu, que VOS cau molt bé a tots!26 d’octubre del 2011, a les 20:49

    Miquel Àngel,una falta!! Tu i el mallorquí!! VOS,VOLTROS... Quina vergonya! Ja,ja,ja,ja!

    ResponElimina
  20. A jo m´agradaria fer el cancer de mama perque el meu aguelo a tengut i magradaria resoldre els meus duptes del aquest cancer.

    ResponElimina