diumenge, 16 d’octubre del 2011

EL CURS VA AVANÇANT!!

Tots ens adonam dia a dia que el curs va avançant i anam agafant un bon ritme de feina, tant a classe com a casa. Passa a passa el nostre projecte d'aquest començament de curs, EL COS HUMÀ, va agafant cos, de la mateixa manera que avancen les matemàtiques, les llengües i altres activitats com els racons, l'amic lector i les que estan per iniciar-se com el tema. Supòs que tots teniu el primer llibre de lectura bastant avançat. Esper que tengueu en compte que els treballs de sisè han d'haver millorat en expressió, ortografia i presentació. Bono, després d'enrollar-me una mica, tot això per intentar posar uns quants enllaços perquè pogueu veure com els vostres pares i jo mateix vàrem aprendre moltes coses del cos humà, les cintes de vídeo de Érase una vez.

LA RESPIRACIÓ

EL NAIXEMENT

EL COR

6 comentaris:

  1. Aquests videos pareixen molt interessants però seria millor que els veiguessim a classe, perquè no tots tenim ordenador.
    Tot va avançant, es molt cert! Ja va unes quantes setmanes que estam a l'escola i per sort, se m'han passat VOLANT! Esper que aquests dies es passin molt ràpid perquè men vaig a Canaries dins un mes!! Em perdré una setmana d'escola però encara falta molt així que...

    ResponElimina
  2. Que bé Mateu quina sort que tens, esper que t'ho pasis molt bé.Bono lo que anava a dir era que jo a casa tenc una pel.lícula de Erase Una Vez, però el problema esque fa tant de temps que la tinc que ja no funciona esta molt rovellada i no la podre dur però segur que algú de la classe tindra alguna pel.lícula.ESPEREM!!!

    ResponElimina
  3. Jimenez, es tu dia de suerte! Bueno, i el de tota la classe, perque jo tenc TOTA la col·lecció de llibres i de películes de Érase Una Vez! Un dia duc un parellet de pelis i feim palomitas.. jajaj

    ResponElimina
  4. Llo a casa ten molts de libres del cos humà i pel.licules de el cos humà de era se una vez!

    ResponElimina
  5. Bono, el que està de sort som jo amb uns alumnes tan interessats i disposts a ajudar. A veure quan duis algun vídeo d'aquests un dijous que tenim pissarra digital i el veim tots junts, però sense catufes, que després embrutau i em toca a mi fer neta la classe.

    ResponElimina
  6. Molt ben dit! Ademés, si duc "catufes" seràn per a jo! Jajajaj

    ResponElimina