dimecres, 23 de novembre del 2011

EL COS HUMÀ

El nostre projecte poc a poc va avançant. Entre tots vàrem acordar l'esquema que marcarà aquest projecte. En aquest esquema hi surten i s'han relacionat els eixos temàtics més importants que estudiarem. Ara el projecte depèn de vosaltres, de les ganes que tengueu de dedicar-li temps, de l'esforç que hi poseu, de les idees que tengueu per fer les maquetes, per buscar respostes a les nostres preguntes, i per preparar unes exposicions que poden ser molt interessants. Vos he posat algun vídeo en el bloc però crec que no hi entrau a veure'ls. M'equivoc?

A veure si tots ens posam una mica les piles i pegam una estiradeta.

Per altra banda avui vos he donat a tots unes contrasenyes perquè pogueu entrar al programa Actua contra el càncer què ens ha oferit la Associació espanyola contra el càncer. És un programa prou interessant on hi trobareu 6 mòduls d'activitats que hi guarden relació i que us ajudaran que entendre millor què és el càncer i a fer el vostre treball que heu d'entregar el 9 de desembre sobre el tipus de càncer que hagueu elegit.

From esquema projecte

11 comentaris:

  1. A jo m'agrada el projecte que tenc i el grup, lo que passa es que no tenc molt temps liure.. Pero intent buscar algo!

    ResponElimina
  2. Em pareix molt interesant el sistema circulatori te moltes coses que saber i coses que pareix raro que pugi passar pero que son veritat

    ResponElimina
  3. Jo també crec que tenim un projecte molt interessant i m'està agradant tot el que anau trobant. De totes maneres crec que hi ha grups que s'estan dormint i no duen el ritme adequat.

    ResponElimina
  4. A jo m´agrada el projecte que tenc i el grup. M´agrada aquest grup perque treballen molt i en Oscar per ara a dut molta informacio.Ja em trobat 5 preguntes i ens falten 3. Hi ha preguntes que costa molt trobarles o com diu na Natalia pareix raro que sigui veritat.

    ResponElimina
  5. El meu tema m'encanta. Hem trobat molt fàcilment algunes preguntes! Però en falta una que es bastant difícil. Igualment, anam molt bé de ritme.
    Si ens posam les piles, jo i na Xenia pronte ho tendrem acabat. Peeeerò ho hauriem de fer a net així que... Encara ens dura un cert temps...

    ResponElimina
  6. Bon dia, sóc un dels Aventuremix m'interessa molt el vostre projecte del cos humà. Jo crec que podriem treure molta informació entre les dues classes.
    Una salutació d'en aventurafa

    ResponElimina
  7. Bon dia, soc na aventutania i em pareix molt be com treballau, també hem pareix molt be l'idea de ajudar-nos mútuament amb els projectes crec que treure'm molta informació.

    ResponElimina
  8. Bon dia, soc un dels Aventuremix i m'agrada molt de que os estau estudiant el cos humà, a nosaltres també nos interessa, i crec que podríem treure molta informació de uns en els altres.
    Moltes gracies!!

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies Aventuremix!!!!!
    A jo tambè m'agrada molt aquesta ideia de que ens juntem després de setmana santa. Crec que aprendrem molt uns dels altres amb aquest projecte.
    Esperc que ens trobem pronte.

    ResponElimina
  10. Hola son aventuabraham estic molt content que vindreu vorer la nostra escola i creo que aprendremos mucho de vosotros i vosaltres de nosaltres i ens podem ayudar molt perque hemos empezado de las mateixes partes pero al reves.

    ResponElimina
  11. ABRAHAM te has cambiado de escuela porque has puesto aventuabraham i los que empiezan en aventu son del CEIP SANT MIQUEL i los que ponen solo su nombre son del CEIP SANTA GERTRUDIS.

    ResponElimina