divendres, 20 de gener del 2012

VÍDEOS DEL COS HUMÀ

Ara que ja tenim la pissarra digital és qüestió d'aprifitar-la per aprendre més i millor, o almenys intentar-ho. Abans de començar a fer exposicions, maquetes i conferències m'agradaria veure a classe algun vídeo per poder tractar i discutir alguns temes. Crec que pot ser interessant, ara que ja sabeu moltes coses que les discutigueu i que apreneu moltes coses els uns dels altres.

VIAJE AL INTERIOR DEL CUERPO HUMANO

6 comentaris:

  1. Crec que amb aquest video podem aprendre molt,i tambe pot ajudar als diferents grups com per exemple sistema nervios,sistema respiratori, sisite reproductor...
    Yo y el meu grup ja hem acabat la maqueta la cartulina les respostes de les preguntes domes falta en Carles per acabar de pasar a net les preguntes segurament serem els tercers o els quarts en exposar.

    ResponElimina
  2. Aquest video, jo se que té molt bona informació i que ens podria ajudar. Però jo no entenc quasi res d'aquest video i si no m'equivoc mitja classe tampoc. A no ser quan en Miquel Àngel para el video i ens ho explica no entenc res!

    I Tonislava, nosaltre també duim el treball genial! El teniam acabat pero com el nostre es molt curt farem dos maquetes! Crec que ho podrem fer el segon o tercer grup!

    ResponElimina
  3. Jo crec que el video dona bastanta d'informació però en mateu te raó, diuen unes paraules molt rares!!!!!Però mes o menys s'enten.....

    ResponElimina
  4. Depen de quines coses les explica molt bé, pero segurament més de mitja classe no s'entera de molta cosa,pero dona molta informació i ajuda bastant.
    Nosltres també tenim casi totes les preguntes a net, però, Miquel Àngel... Al final tot acabarà a Salut i Malalties.. Cada volta que acabam algo, ens poses algo nou!

    ResponElimina
  5. Jo crec que el vídeo està bé i dona bastanta informació però com diuen tots hi ha paraules molts extranyes

    ResponElimina
  6. Miquel Àngel quan posaràs l'informació del cos humà al blog!!
    Perquè jo
    I vui estudiar i hi ha tres documents que no puc veure!!!!!!"
    I ademés el meu sistema tampoc mel deixa obrir!!!! I necessit la informació per fer les preguntes!!
    Perfavor posa-ho ja!!!

    ResponElimina