dilluns, 13 de febrer del 2012

THATQUIZ

Hola a tots, us he posat una nova fitxa de factors per tal que pogueu seguir practicant i que solucionem poc a poc els problemes de la primera fitxa proposada.

Clicau aquí

10 comentaris:

  1. Això del THATQUIZ està bé però esper que aquestes dos fitxes siguin proves perquè el segon exercici (FACTORES 2) l'he fet però amb 10 minuts. No entenc el que dius,Miquel Àngel! Primer a brut i després a net? No es podia! I si ho feies passava tot el temps. Jo no ho he fet a brut i esper que aquestos dos execicis fossin de prova! I per cert, al principi quan no sabia ni el que fer crec que he fet el primer. Peeerò l'he fet tot mal perquè no feia més que apretar nombres, ja que no entenia res.
    HO SENT, PERÒ AIXÒ DEL THATQUIZ NO M'AGRADA. Es injust, jo no sabia que fer... Prefereix fer fitxes!

    ResponElimina
  2. NO, ESPERA! El primer exercici no l'he fet jo. Diu que l'he fet el dia 11 de febrer i jo el dissabte no en vaig fer cap!! ALGÚ DE LA CLASSE HA ENTRAT! Miquel Àngel,odio THATQUIZ perquè mira el que passa! No es pot fer res amb aquesta classe!

    ResponElimina
  3. Ja he fet les fitxes a la primera he tengut un 75% be i a la segona un87& be la primera vegada vaig fer un 75% be perque o feia de cap i per aixo o vaig fer en dos minuts i 42 segons pero la segona vegada le fet amb 10 minuts i le fet millor perque le fet calculant en un paper no de cap. A jo m'ha agrada fer les fitxes en el blog.

    ResponElimina
  4. Ja he fet la tercera fitxa e tret un 60% per que pensaba que si u simplifiques o contaria com si o hagues fet malament.

    ResponElimina
  5. Ja he fet les tres fitxes! La primera, no se si l'he fet jo o l'ha fet algú altre, la segona he tret un 93%.
    Ara, acab de fer la tercera fitxa! He tret un 75% i he tardat 14 minuts i 28 segons. He tret aquesta nota perquè m'he liat bastant, quan tenia que sumar sense voler restava i a vegades se m'oblidaba simplificar. Però es una bona nota! Estic content!

    ResponElimina
  6. ja he fet la quarta fitxa i he tret un 74%.

    ResponElimina
  7. Aquet examen m'ha anat molt bé. Hi tret un 80% en 52 minuts i 39 segons.

    ResponElimina
  8. A jo el que em passa es que no les redueixc totes, no és que ho faci malament, jo he tret un 66%

    ResponElimina
  9. Ja he fet la quarta fitxa i he tret un 84% pero es molt llarg i l'he fet amb 1 hora aproximadament.

    ResponElimina